dutch
international
science
film festival

Vierde editie 07 t/m 11
nov 2018
Nijmegen

Dit is de privacyverklaring van Inscience, International Science Film Festival Nijmegen, hierna te noemen InScience. Via deze privacyverklaring verstrekken we informatie over de manier waarop we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens. Mocht je vragen hebben over ons privacy beleid dan kun je contact opnemen via ons speciale e-mailadres: privacy@insciencefestival.nl

Door gebruik te maken van onze website en/of indien je via deze website gegevens aan Inscience verstrekt, stem je in met de voorwaarden van het privacy beleid van Inscience zoals omschreven in deze privacyverklaring.

Gebruik van de verstrekte persoonsgegevens
InScience verzamelt uitsluitend persoonsgegevens indien je daar zelf voor hebt gekozen. We gebruiken deze gegevens uitsluitend voor het doeleinde waarvoor je deze gegevens aan ons hebt verstrekt. Als je ons om informatie over activiteiten, producten en diensten verzoekt, verwerken we deze gegevens om aan dat verzoek te voldoen.

Er zijn verschillende manieren waarop je gegevens bij ons terecht komen.

  • Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, verwerken wij je gegevens in het kader van nieuwsbrief per e-mail. Voor de nieuwsbrief gebruiken wij Mailchimp als mailingservice. Voor meer informatie over de manier waarop zij met je gegevens omgaan, verwijzen we naar hun Privacy Statementen hun Terms of Service.
  • Als je je accrediteert voor ons festival of als gast op ons festival aanwezig bent, verwerken we je gegevens via Filmchief. Voor een uitgebreide uitleg over de manier waarop we in dat geval met je gegevens omgaan, verwijzen we je graag naar onze Filmchief Privacy Policy
  • Via onze website worden cookies geplaatst van Google en Facebook. Wij gebruiken deze diensten om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken en de functionaliteit van de website te blijven verbeteren. Deze partijen kunnen deze informatie aan derden verschaffen indien ze daartoe wettelijk worden verplicht. Wij hebben hier geen invloed op. Voor informatie over de manier waarop zij met je gegevens omgaan, verwijzen we naar de websites van deze partijen. Je kunt het gebruik van cookies weigeren door in je browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van je browser.
  • Voor verkoop van Tickets van ons festival maken we gebruik van de diensten van LUX. Bij het online aanschaffen van tickets dienen bezoekers een account aan te maken. LUX slaat de benodigde gegevens hiervan op. Als Inscience ontvangen wij een overzicht van je gegevens, zodat we je kunnen informeren over ons festival. Je gegevens gebruiken we niet voor andere doeleinden. Voor meer informatie over de manier waarop LUX met je gegevens omgaat verwijzen wij naar hun privacystatement

InScience kan besluiten bepaalde gegevens te bewaren en te verstrekken indien dit noodzakelijk is om de rechten van InScience of derden te beschermen. In andere gevallen verstrekt InScience je persoonsgegevens niet aan derden zonder je toestemming, tenzij de wet InScience daartoe verplicht.

Waarom slaan we je gegevens op?
InScience verwerkt uitsluitend persoonsgegevens voor zover die noodzakelijk zijn voor de goede vervulling onze taak als festival. We slaan je gegevens op voor:

  • Het beheer van je registratie. Wij bewaren je gegevens zodat je deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen;
  • Het afhandelen van leveringen en aankopen van onze producten en diensten;
  • Om contact met je op te kunnen nemen in het kader van je bestelling en/of andere vragen;
  • Het afhandelen van de betaling van eventuele bestellingen;
  • Het behandelen van geschillen;
  • Om je te informeren over onze producten, diensten, acties en overige activiteiten en om je aanbiedingen te kunnen doen;
  • Ten behoeve van het uitvoeren van data-analyse en klanttevredenheidsonderzoeken;

Doorklikken naar andere sites
Op de pagina’s van onze website wordt de mogelijkheid geboden door te klikken naar websites van andere bedrijven. InScience draagt geen verantwoordelijkheid met betrekking tot de omgang met persoonsgegevens door partijen van die andere websites. We raden je aan om ook op deze website het beleid of statement ten aanwezig van de werking van je persoonsgegeven te raadplegen.

Gegevens wijzigen en je rechten
Je kunt te allen tijden je gegevens opvragen en zo nodig (laten) wijzigen of verwijderen. Je hebt recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van je gegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens/Algemene Verordening Persoonsgegevens. Je kunt eveneens je gegevens aanpassen via de diverse mogelijkheden die onze partners je bieden. Zo staat onder elke nieuwsbrief die je van ons ontvangt onderaan een link om je gegevens aan te passen en kun je via Filmchief, indien je een account hebt, deze zelfstandig aanpassen en/of verwijderen.

Indien je op een andere manier gebruik wilt maken van je rechten, dan kun je ons bereiken via privacy@insciencefestival.nl.

Google
De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Contact
Voor vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van je persoonsgegevens door InScience kun je een e-mail sturen naar privacy@insciencefestival.nl

Wijzigingen
Inscience behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. Elke aanpassing zal op via onze website pagina bekend gemaakt worden. Deze privacyverklaring is gepubliceerd via website insciencefestival.nl. Dit document is het laatste gewijzigd op 7 juni 2018.

Onze gegevens

Stichting Inscience
Bezoekadres:              Arsenaalpoort 8, 6511 PN Nijmegen
Postadres:                   Postbus 1584, 6501 BN Nijmegen
KvK-nummer:             62490702
RSIN:                            854838338
Telefoonnummer:       06-57340780
E-mailadres:                privacy@insciencefestival.nl