InScience Film Festival

Vrijwilligers

InScience is hét wetenschapsfilmfestival dat jaarlijks plaatsvindt in maart. Om het festival tot een succes te maken is er een enthousiaste groep vrijwilligers nodig die het vaste team voor, tijdens en na het festival ondersteunt. Help jij mee?

“Ik vond het hartstikke leuk, gezellig en dankbaar en kom graag weer helpen!”

Vrijwilligen bij InScience

InScience is hét wetenschapsfilmfestival dat jaarlijks plaatsvindt in maart. Vijf dagen lang duiken we in de wereld van wetenschap en kunst. Om het festival tot een succes te maken is er een enthousiaste groep vrijwilligers nodig die het vaste team voor, tijdens en na het festival ondersteunt.

Ook in de weken voor het festival kunnen we jouw hulp goed gebruiken, bijvoorbeeld bij het ophangen van posters of banners. Lijkt het je leuk om samen met ons de handen uit de mouwen te steken? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@insciencefestival.nl. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Wat vragen wij

Je draait idealiter minstens 2 diensten tijdens de bouw, breek of het festival zelf. Een dienst duurt ongeveer tussen de 4 en 6 uur. Je hebt affiniteit met wetenschap en enthousiasme voor het festival!

Wat bieden wij

Gratis toegang tot het filmprogramma. Het enige, echte InScience T-shirt. Een plek om achter de schermen van een internationaal festival mee te kunnen kijken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.