InScience Film Festival
Ontmoet de onderzoeker & uitreiking Klokhuis wetenschapsprijs

Ontmoet de onderzoeker & uitreiking Klokhuis wetenschapsprijs

Junior

  •  - 
  • Bibliotheek de Mariënburg
  • € 0,00
Gratis

Op zondag 17 maart moet je in Bibliotheek de Mariënburg zijn! Onderzoekers in de dop, kleine én minder kleine wetenschappers, of iedereen met prangende vragen en een flinke dosis nieuwsgierigheid, nodigen wij van harte uit voor Ontmoet de Onderzoeker.  

Ook dit jaar reikt InScience samen met Het Klokhuis de Klokhuis Wetenschapsprijs uit. Dit is een prijs voor onderzoek dat voor kinderen interessant en relevant is. De online stembussen zijn vanaf 26 februari open, maar wil je graag de genomineerde onderzoekers in het echt ontmoeten? Dat kan! Van 13:00 tot 15:00 staan alle onderzoekers uit de top 10 in de bibliotheek om jou te vertellen waarom zij vinden dat zij de Klokhuis Wetenschapsprijs moeten winnen. Laat je dus overtuigen en breng ter plekke je stem uit.  

Om 15:15 presenteert Janouk Kelderman, presentatrice van Het Klokhuis, de spetterende prijsuitreiking. Je ziet de aflevering over het winnende onderzoek van afgelopen jaar, we bespreken de nieuwe nominaties en je maakt mee welk onderzoek gekroond wordt tot winnaar!  

Maar dat is niet alles wat je kan doen! In en om de bibliotheek kun je namelijk een hele hoop taalspelletjes ontdekken. Kom jij bijvoorbeeld een potje reuzenscrabble spelen? Of werk jij liever mee aan een stiftgedicht of waslijnpoëzie? Kortom, een middag tjokvol spanning, sensatie en natuurlijk: wetenschap! 


Dit vind je misschien ook leuk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.