InScience Film Festival
NTR Focus: Het Klikomeisje

NTR Focus: Het Klikomeisje

Film

  •  - 
  • LUX 2
  • € 0,00

Al 24 jaar wacht ze op een naam, de jonge vrouw die in september 1999 werd gevonden in een kliko in de rivier de Gaasp bij Amsterdam. In deze documentaire volgen we forensisch rechercheur Carina van Leeuwen in haar zoektocht naar de identiteit van het meisje. Ze grijpt alle nieuwe ontwikkelingen in de forensische wetenschap aan om meer informatie over haar te verzamelen.

De forensische technieken zijn sinds de moord zodanig verbeterd, dat de rechercheur hoopt dat het nu wel mogelijk is om haar een naam te geven. Zal het haar lukken?


TALK Ontmoet de makers. De NTR komt ook dit jaar weer naar InScience. Forensisch rechercheur Carina van Leeuwen en bio-archeoloog Lisette Kootker zijn aanwezig bij deze vertoning en zullen meer vertellen over het maakproces. Uiteraard staan ze open voor al jullie vragen!

Tip: maak je NTR-weekend compleet door zaterdag 16 maart om 17.00 in LUX Café aan te sluiten bij de live opname van de NTR Focus Podcast. En ga uiteraard een van de vele documentaires zien die zijn geselecteerd voor de NTR Audience Award! 

Voertaal Talk: Nederlands

Regisseur
Susanne Linssen
Land
The Netherlands
Duur
53 min
Thema
-
Type Film
Documentaire
Jaar
2023
Taal
Nederlands
Ondertiteling
-

Dit vind je misschien ook leuk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.