InScience Film Festival
Canceled – Meet and Eat Brunch

Canceled – Meet and Eat Brunch

  •  - 
  • € 11,00

Veel mensen verhuizen naar het buitenland om hun opleiding of carrière daar voort te zetten. Dat geldt zeker voor wetenschappers, die geacht worden om een nomadische levensstijl aan te nemen. Ver verwijderd zijn van je vertrouwde omgeving, hoe beïnvloedt dat je dagelijks leven en je band met je thuisland, je familie en je identiteit? En hoe gastvrij stellen Nederlandse onderzoeksinstituten zich op naar internationale onderzoekers? Tijdens deze gezamenlijke brunch delen promovendi Valentina Palacio-Castañeda (Columbia, Radboudumc), Fabio Formisano (Italië, Radboud Universiteit) and Jing Han (China, Radboudumc) hun ervaringen als jonge internationale wetenschappers, die in Nederland wonen en werken.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Deze brunch is een gecombineerd programma met de vertoning van Son of Monarchs om 13:00 uur. Het ticket geeft je toegang tot de brunch en de vertoning. 

Let op: dit gecombineerde programma is vooral gericht op internationale studenten. De brunch is vegetarisch. Als je dieetbeperkingen of -wensen hebt, kun je contact opnemen met Meet & Eat Radboud via: meetandeatru@gmail.com

Dit programma is een samenwerking met Meet & Eat Radboud.


Dit vind je misschien ook leuk

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.