InScience Film Festival

Student Jury Award

InScience Student Jury is dé studenten filmjury van InScience. De film die het hoogst gewaardeerd wordt door de studentenjury ontvangt de Student Jury Award en wint een geldprijs van € 500. 

InScience moedigt jonge mensen aan om meer betrokken te zijn bij wetenschap, dit doen we onder andere door de Student Jury. De studenten die onderdeel zijn van de Student Jury krijgen de kans een filmfestival van binnenuit mee te maken en hun mening over film te laten horen. Tijdens het festival kijken ze niet alleen films, maar ontmoeten ook filmprofessionals en wetenschappers. De InScience Student Jury beoordeelt de films die ze gezien hebben en bepaalt welke film volgens hen de beste wetenschapsfilm van InScience 2023 is. De film die het hoogst gewaardeerd wordt door de studentenjury ontvangt de Student Jury Award en wint een geldprijs van € 500. 

Student Jury Award 2023

De inschrijving voor de Student Jury 2023 is gesloten, binnenkort worden de juryleden bekend gemaakt. Wil je deel uitmaken van de Jury in 2024? Stuur een mail naar educatie@insciencefestival.nl. 

Winnaars vorige edities

Voorgaande jaren werd de Student Jury Award uitgereikt aan de volgende films:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.