InScience Film Festival

Volledig programma

Voor niemand op de wereld is 2020 een gewoon jaar. Ook voor InScience niet. Daarom ziet het festival er dit jaar iets anders uit. Maar InScience 2020 gaat door! Dit jaar bestaat het volledige programma uit 3 onderdelen: het filmprogramma in LUX, een online programma en een ‘best-of’ programma in universiteitssteden.

Je leest het hele statement hier. Heb je een specifieke vraag? Bekijk dan de pagina met veelgestelde vragen

1. Filmprogramma in LUX

Tussen 11 en 15 november vertonen we elke film eenmaal in de filmtheaters van LUX.

2. Online programma met films, lezingen, panelgesprekken en meer

Voor de meeste films geldt dat ze na de opening van het festival  op 11 november te zien zijn op het online platform van InScience. De gesprekken die we in eerste instantie in de zalen gepland hebben, verplaatsen voor een groot deel ook naar het online platform. Op gezette tijden kun je met deskundigen, creatieve denkers en wetenschappers in gesprek. Alle films en gesprekken blijven tot en met 22 november beschikbaar.

Let op: de kaartverkoop start op 11 november. 

3. Filmprogramma in 10 andere universiteitssteden

Naast de hoofdlocatie Nijmegen organiseren we maar liefst tien satellietedities in andere universiteitssteden. De programma’s in deze steden laten de beste films van het InScience programma zien met aanvullende nagesprekken. Deze satellietedities vinden plaats in: Amsterdam, Delft, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Twente, Utrecht en Wageningen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.