InScience Film Festival

Partner worden?

InScience is een uniek festival in Nederland. InScience opent de wereld van de wetenschap voor iedereen door de beste wetenschapsfilms van het moment te vertonen, verhalen te vertellen, voor verwondering te zorgen en debat te stimuleren. 

Het festival richt zich op een breed publiek: van jong tot oud, geïnteresseerden en professionals in wetenschap, kunst en cultuur. InScience biedt ook een uitgebreid educatieprogramma aan voor de hoogste klassen van het primair onderwijs tot het hoger onderwijs. 

Een partnership met InScience is een ‘branding opportunity’ voor bedrijven die zich willen associëren met wetenschap, film en cultuur in brede zin of die ons festival simpelweg een warm hart toe dragen. Het festival biedt een inspirerende en originele (netwerk-)omgeving. 

Pakket op maat 

InScience biedt geen standaard sponsorpakketten aan. Omdat wij redeneren vanuit toegevoegde waarde voor beide partijen gaan wij graag in gesprek om te bespreken waar een samenwerking mogelijk is en hoe deze samenwerking ons beide kan helpen.  

Voor meer informatie en het maken van een (digitale) afspraak kunt u contact opnemen via info@insciencefestival.nl. 

 

 Een partnerschap met InScience biedt u de kans om: 

  • een zeer diverse doelgroep gericht te bereiken; 
  • maatschappelijke en regionale betrokkenheid te tonen; 
  • op originele wijze op lokaal, regionaal en nationaal niveau meer zichtbaar te worden;  
  • uw naamsbekendheid te vergroten door middel van aandacht voor voorstellingen en activiteiten in de lokale, regionale en landelijke dagbladen, radio, televisie en online. 

 Bovendien bieden wij: 

  • unieke mogelijkheden voor het ontvangen van gasten en relaties; 
  • een representatieve ontmoetingsplek: arthouse LUX aan het Mariënburgplein vormt het bruisende festivalhart; 
  • een inspirerend platform voor u en uw relaties/werknemers. 

InScience is een door de Belastingdienst erkende culturele algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dat betekent dat giften aan InScience fiscaal gunstig aftrekbaar zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.