InScience Film Festival

Wil jij nog even nagenieten van InScience 2020?

Voor niemand op de wereld was 2020 een gewoon jaar. Ook voor InScience niet. De wereldwijde coronacrisis vroeg om duiding van wetenschappelijke kennis, de manier waarop die kennis tot stand komt en de impact hiervan op de samenleving. Bij InScience, dat met haar uitgebreide filmprogramma aandacht vraagt voor dit soort urgente thema’s en publiek samen met wetenschappers en filmmakers in gesprek laat gaan, voelen we meer dan ooit de noodzaak hiervan. Samen heeft nog nooit zoveel betekenis gehad als dit jaar. Laten we de momenten dat we samen kunnen zijn, samen kunnen discussiëren, samen kunnen kijken naar een film dan ook koesteren.

Namens het hele team van InScience wensen wij jullie heel veel ‘samen’ en gezondheid in het nieuwe jaar!

Voordat we vooruit gaan kijken blikken we nog even terug naar een wel hele bijzondere editie van InScience 2020. “Het zit er weer op: de online editie, is een feit. Ik kijk terug op een geslaagd programma, veel enthousiaste bezoekers van het online platform, enthousiaste makers en wetenschappers die de diepte in zijn gedoken met de bezoekers en een geweldig team dat dit allemaal heeft mogelijk gemaakt. Hopelijk ben je er volgend jaar weer bij!” – festivaldirecteur Daisy van de Zande.

Het online platform van InScience is nog steeds te bezoeken waar je alle boeiende livestreams kunt terugkijken en de interactives kan beleven. De films zijn vanaf 23 november niet meer te bekijken, ook is het niet meer mogelijk in te loggen op je account.

Kijk hieronder de officiële aftermovie van InScience 2020.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.