InScience Film Festival

Wil jij meewerken aan InScience 2020?

Van 11 t/m 15 november duiken we in de wereld van wetenschap en kunst. De voorbereidingen voor de zesde editie van InScience zijn in volle gang en om het festival tot een groot succes te maken zijn we op zoek naar jou!

Festivals zijn teamwork! Je draait mee in een klein team, leert van binnenuit hoe een filmfestival georganiseerd wordt, ontmoet mensen uit het hele veld en ondersteunt op alle vlakken om een fantastisch festival neer te zetten.

Als stagiair aan de slag?
Bij InScience staan stagiaires middenin de organisatie. Onder goede begeleiding krijg je veel verantwoordelijkheid om samen met je team de zesde editie van het festival zowel landelijk als internationaal op de kaart te zetten. InScience is jong en dynamisch. Het team breidt zich uit met stagiaires en freelancers naarmate het festival nadert.

Lijkt het jou leuk om een festival van de andere kant mee te maken? Wil je de kans niet missen om onderdeel te zijn van InScience? Wij hebben op dit moment een aantal vacatures open staan waar je op kan solliciteren. Wil je weten welke? De verschillende vacatures vind je hier. Tot in november!

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.