InScience Film Festival

Vrijwilligers gezocht!

Voor de negende editie van filmfestival InScience (12-17 maart 2024) zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die ons voor, tijdens en na het festival ondersteunen. Help jij mee?

Vrijwilligerswerk bij InScience

Het diverse filmprogramma, de vele activiteiten in het randprogramma en de aanwezigheid van een omvangrijk festivalpubliek (ruim 11.000 in 2023) en meer dan 200 nationale en internationale wetenschappers en filmprofessionals, regisseurs en filmproducenten veranderen Nijmegen tijdens InScience in een ontmoetingsplaats voor wetenschap, film en kunst. Om alles in goede banen te leiden kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Ben jij bijvoorbeeld de razende reporter die foto- of tekstverslagen maakt voor de website en social media? Of wil je graag de warme gastvrouw of -heer zijn die de informatiebalie beheert en bezoekers de weg wijst? Of herken jij je in de beunhaas die het sjouwteam versterkt? We hebben voor ieder wat wils tijdens het festival! Ook in de dagen voor en -na het festival kunnen we jouw hulp goed gebruiken, bijvoorbeeld bij het ophangen van posters of decoreren.

Wat bieden wij

Zonder onze vrijwilligers zijn we nergens. Als blijk van waardering voor jouw inzet tijdens het festival krijg je daarom van ons:

  • Gratis toegang tot het filmprogramma en alle randactiviteiten!
  • Het enige, echte InScience T-shirt!
  • Een keigezellige week vol ontmoetingen met leuke, interessante mensen!
  • De kans om een kijkje te nemen achter de schermen bij de organisatie van een filmfestival!

Lijkt het je leuk om samen met ons de handen uit de mouwen te steken? Via onderstaande knop lees je meer over de verschillende functies. Aanmelden kan via de andere knop.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar vrijwilligers@insciencefestival.nl. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.