InScience Film Festival

Vrijwilligers gezocht voor InScience 2021!

Een nieuwe editie van InScience staat weer voor de deur en daar kun jij aan meehelpen! InScience is hét wetenschapsfilmfestival van Nederland en vindt plaats van 10-14 november. Om het festival tot een succes te maken is er een enthousiaste groep vrijwilligers nodig die het vaste team voor, tijdens en na het festival ondersteunt. Ben jij een filmliefhebber of festivalganger die wil bijdragen aan een leuk festival voor iedereen? Schrijf je dan nu in.

Vrijwilligen bij InScience

Als vrijwilliger werk je met een leuk team aan een gezamenlijk doel: een leuk festival neerzetten. Je krijgt een kijkje achter de schermen en kunt je plek vinden in een flexibele organisatie. Je ziet het festival tot stand zien komen vanaf het begin en daarna krijg je de kans om het zelf te beleven, hoe vet is dat?

Wat vragen we van jou?

Je draait idealiter minstens 2 diensten tijdens de bouw, breek of het festival zelf. Een dienst duurt ongeveer tussen de 4 en 6 uur. Je hebt affiniteit met wetenschap en enthousiasme voor het festival!

Wat bieden wij

Gratis toegang tot het filmprogramma! Daarnaast krijg je natuurlijk het enige, echte InScience T-shirt en een plek om achter de schermen van een internationaal festival mee te kunnen kijken.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.