InScience Film Festival

Vacature: programmeur film

InScience is op zoek naar een enthousiaste en creatieve Programmeur Film met een groot hart voor filmcultuur en een brede interesse in de wereld. Affiniteit met wetenschap is welkom, net als talent voor research en creatief denken. We zoeken iemand die minimaal drie jaar ervaring heeft als filmprogrammeur. Een uitgebreid netwerk in de Nederlandse filmwereld en daarbuiten zijn een grote pré. 

 

Het betreft een 20-24-urige werkweek, met mogelijke groei naar 32 uur per week, flexibel in te delen. Idealiter start je in deze functie vanaf december. Het salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden zijn passend bij een kleine culturele organisatie en bedraagt – afhankelijk van je kennis en ervaring – € 2378,-  tot maximaal € 3017,- bruto o.b.v. een fulltime aanstelling.

Geïnteresseerd? Lees dan snel de onderstaande vacature voor meer informatie. Reageren kan tot en met donderdag 2 november 2023. De gesprekken vinden plaats in de week van 6 november 2023.

Voor vragen kun je contact opnemen met de huidige filmprogrammeur Rob van den Bergh of  festivaldirecteur Daisy van de Zande.

Over InScience

InScience – International Science Film Festival Nijmegen – is hét Nederlands filmfestival voor de wetenschapsfilm. Het programma bestaat uit de mooiste documentaires, speelfilms, experimentele films en korte films over wetenschap die het afgelopen jaar wereldwijd zijn verschenen. Ook vertellen filmmakers over hun werk, delen internationale topwetenschappers hun nieuwste inzichten en zijn er interactieve programma’s met kunst, talks en experimenten. Daarnaast is er een uitgebreid educatieprogramma en professionals-programma. Tijdens InScience verandert Nijmegen in een ontmoetingsplaats voor film, wetenschap en maatschappij. De eerstvolgende editie vindt plaats van 14 tot en met 17 maart 2024 in en rond LUX Nijmegen.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.