InScience Film Festival

Update: coronamaatregelen & InScience online

Het mag helaas niet zo zijn: de bioscopen moeten vanaf  4 november 22:00 uur gedurende twee weken de deuren sluiten, wat betekent dat het fysieke programma van InScience 2020 niet kan doorgaan. Het online programma van InScience 2020 gaat gelukkig wel door!

Restitutie

Had jij al een ticket gekocht voor een van onze filmvertoningen in LUX? Dan krijg je zo snel mogelijk je geld teruggestort. Het geld wordt door LUX teruggestort op het rekeningnummer waarmee betaald is. We vragen je om niet zelf telefonisch of per e-mail contact op te nemen voor meer informatie; LUX neemt deze week contact op met alle kaartkopers. Mocht je naar aanleiding van de e-mail nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen via kassa@lux-nijmegen.nl. Daarnaast krijg je vanuit InScience eenmalig een mail met daarin informatie over het online programma.

Satellietedities

Voor de satellietedities zijn we in gesprek met de partners en bezig om passende oplossingen te vinden. Als een filmvertoning afgelast is, zal de lokale bioscooop contact opnemen met de kaartkopers.

InScience online

Het online programma van InScience 2020 gaat gelukkig wel door. Vanaf 11 november start de kaartverkoop en zijn de meeste films op ons nieuwe online platform te bekijken. Ook de gesprekken die we in eerste instantie in de zalen gepland hadden, verplaatsen voor een groot deel naar het online platform. Dat betekent dat je op gezette tijden met deskundigen, creatieve denkers en wetenschappers in gesprek kunt gaan over de films. Alle films en gesprekken blijven tot en met 22 november online beschikbaar.

Openingsfilm

De openingsfilm Spaceship Earth wordt op woensdag 11 november om 20:00 vertoond via een livestream op ons online platform. Let op: zorg dat je op tijd je ticket hebt gekocht en ingelogd bent. De livestream begint stipt om 20:00. De kaartverkoop start op 11 november. Heb je op 11 november geen tijd? Op zaterdag 14 november om 20:00 is Spaceship Earth nog een keer te bekijken.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.