InScience Film Festival

Publieksonderzoek InScience 2020

Zondag 22 november was de allerlaatste dag dat je de InScience 2020 films online hebt kunnen bekijken. In de woorden van onze festivaldirecteur Daisy van de Zande: “het zit er weer op: InScience 2020, de online editie, is een feit!” We zijn benieuwd naar wat jij van deze editie vond!

Publieksonderzoek

Bedankt voor je bezoek aan InScience International Film Festival 2020! We zijn ontzettend benieuwd naar wat jij van deze toch wel bijzondere editie vond. Voor de hoeveelste keer heb je het festival bezocht? Wat vond je van het online platform? Voor welke programma’s heb je ingelogd? Wat zijn volgens jou verbeterpunten? Doe mee aan het publieksonderzoek en geef je mening! We gebruiken deze inzichten om de volgende edities nóg beter te kunnen maken. Het invullen van de vragenlijst betekent dat jij hier een bijdrage aan levert. En dat in slechts 5 à 10 minuten.

InScience 2021

InScience is een van de grootste wetenschapsfilmfestivals in Europa en uniek in Nederland. Het festival is gericht op het snijvlak tussen film, wetenschap en maatschappij. We werpen nu al een blik op de toekomst, want ook volgend jaar hopen we weer een sprankelend programma neer te zetten waarvoor jij uiteraard weer bent uitgenodigd! De volgende editie van InScience zal plaatvinden van 10 t/m 14 november 2021.

Op de hoogte blijven van alle ins & outs? Volg ons op Facebook en Instagram, en meld je aan voor het evenement.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.