InScience Film Festival

Kaartverkoop voor InScience 2020 is gestart

Eindelijk is het zo ver. Vanaf vandaag kun je tickets kopen voor InScience 2020! Dit jaar bestaat het volledige programma uit 3 onderdelen: het filmprogramma in LUX, een online programma en een ‘best of’-programma in universiteitssteden.

Of je nu plaats neemt in filmhuis LUX of een thuisbioscoop inricht: laat je meeslepen door de transformerende kracht van film, de sterke verhalen en de nieuwe inzichten over het werk van wetenschappers in het programma van InScience 2020. Er zijn maar beperkt aantal tickets beschikbaar voor de LUX filmvertoningen, dus wees er snel bij!

Openingsfilm: Spaceship Earth

Op woensdag 11 november wordt InScience 2020 officieel geopend tijdens de vertoning van Spaceship Earth, de bizarre documentaire die je meeneemt in de ontwikkeling van de Biosphere 2. Het futuristische bouwwerk die een perfecte replica van het ecosysteem op aarde zou moeten huisvesten, zorgde voor veel controverse in zijn tijd. Was dit project progressief voor de klimaatidealen die vandaag duidelijk merkbaar zijn of was het majestueuze gebouw alleen bedoeld als entertainment-experiment? Ontdek het zelf!

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.