InScience Film Festival

Kaartverkoop Inscience 2020 is gestart

We kunnen de spanning bijna niet meer aan: 11 november wordt het online festivalplatform van InScience 2020 eindelijk gelanceerd! Niet alleen zijn de beste wetenschapsfilms van het afgelopen jaar te zien, maar ook boeiende gesprekken en ingrijpende lezingen vinden plaats op dit virtuele festival. We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen.

Laat je meeslepen, opwinden, ontroeren, boos maken en kalmeren: doe mee op InScience 2020!

Ja, ik wil!

Vergeet je niet in te schrijven voor de masterclass, zet de panelgesprekken alvast in je agenda en maak je koptelefoon nog eens goed schoon. We’re taking off! Op woensdag 11 november 10:00 uur kun jij je tickets bestellen voor je favoriete films. Hoe? Dat is gemakkelijk:

  1. Maak een account aan op de homepagina, en bevestig via je e-mailadres.
  2. Nadat je bent ingelogd kun je ‘credits’ kopen, deze heb je nodig om een film te kijken. Een credit kost €6,- en geeft je toegang tot één film naar keuze. Je kunt een credit kopen door na inlog op je account recht bovenin op ‘credits’ naast je naam te klikken.
  3. Nadat je credits heb aangeschaft, kun je ze toepassen op de film naar keuze.

Let op: wanneer je een credit koopt vanaf de betreffende film, dan is die credit alleen geldig op die film en heb je 48 uur om de film te kijken (de Spaceship Earth livestream is hierbij uitgezonderd).

Online passe-partout

Wil je niks missen en volledige toegang hebben tot het gehele aanbod? That’s what we’re talking about! Ga voor de volle festival-ervaring voor een passe-partout. Voor slechts €20,- heb je al zo’n felbegeerde VIP-pas waarmee je alle films tot je beschikking hebt.

Gratis programma via livestreams

Alle talks, gesprekken en interactieve ervaringen zijn geheel gratis bij te wonen via het platform! Hiervoor heb je ook geen account nodig, tenzij je graag een comment achterlaat. Voor enkele programma onderdelen is het nodig van tevoren aan te melden, zoals de livestreamvertoning van Spaceship Earth waar je een ticket voor nodig hebt of de masterclass waar je een aparte Zoom-link voor aan dient te vragen. Geen zorgen, alle informatie staat bij het porgrammaonderdeel vermeld!

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.