InScience Film Festival

InScience zoekt stagiairs!

Voor de nieuwe editie van InScience festival zijn we op zoek naar stagiairs. Er zijn drie vacatures: een stagiair Filmprogramma, een stagiair programmamaker Talks en een stagiair Marketing & Communicatie.

Stagiair(e)s staan bij InScience midden in de organisatie. Je draait mee in een klein team, leert van binnenuit hoe een filmfestival wordt georganiseerd en ontmoet mensen uit het hele veld. Heb jij affiniteit met cultuur en wetenschap, en wil je graag meer leren over de organisatie van festivals? Bekijk hier onze vacatures voor meer informatie, en solliciteer op de functie die het best bij je past:

InScience – International Science Film Festival Nijmegen is een filmfestival met als doel om wetenschap dichter bij het grote publiek te brengen via de schoonheid en toegankelijkheid van film. Het programma zal bestaan uit de beste wetenschapsfilms, met daarnaast debatten, Q&A’s, Expert-Meetings, VR, interactieve werken, een educatieprogramma en een kunsttentoonstelling. Het diverse filmprogramma, de aanwezigheid van een omvangrijk festivalpubliek en meer dan 200 nationale en internationale wetenschappers en filmprofessionals veranderen Nijmegen tijdens InScience – International Science Film Festival Nijmegen in een ontmoetingsplaats voor wetenschap en film.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.