InScience Film Festival

InScience satellietedities

Wij zijn blij, want de bioscopen mogen weer de deuren openen! Dat betekent dat de InScience satellietedities plaats kunnen vinden. Zo kun je de films van InScience dit jaar toch nog op het grote scherm zien. En laten we eerlijk zijn, op die manier komen de beste wetenschapsfilm van het afgelopen jaar pas écht tot hun recht! Wil je weten waar en wanneer je kunt genieten van InScience op het grote doek? Check de volgende satellietedities:

InScience/Maastricht (online)

In samenwerking met Lumière Cinema en Studium Generale Maastricht presenteren we met trots de satellieteditie van InScience in Maastricht. Let op: de vertoningen van deze satellieteditie zijn online en de voertaal is Engels. Op 16 november zal Hunting for Hedonia te zien zijn, waarna ook Coded Bias vertoond wordt op 18 november.

InScience/Twente

In samenwerking met Concordia, Studium Generale Twente en Studium Generale Saxion presenteren we ook de satellieteditie in Enschede. De films en de lezingen zijn Engelstalig. De satellieteditie vindt plaats 19 november waarop de films Hunting for Hedonia, Coded Bias en The Edge of All We Know te zien zullen zijn.

InScience/Delft

In samenwerking met Theater de Veste, Studium Generale Delft en Bèta Balie wordt ook in Delft een satellieteditie georganiseerd. Ook hier zijn de films en lezingen Engelstalig. De satellieteditie vindt plaats op 21 november waarop Hunting for Hedonia, Coded Bias en Picture A Scientist worden vertoond.

InScience/Wageningen

In samenwerking met Heerenstraat Theater Wageningen, Wageningen Dialogues en Wageningen University & Research presenteren we de InScience satellieteditie in Wageningen. Hunting for Hedonia, Coded Bias en Picture A Scientist worden vertoond op 21 november.

InScience/Rotterdam

Ook in Rotterdam zijn dit jaar InScience films te zien, in samenwerking met LantarenVenster en Studium Generale Rotterdam. De films en lezingen zijn Engelstalig en deze editie vindt plaats op 24 november. De films Hunting for Hedonia en Picture a Scientist zullen worden vertoond.

InScience/Utrecht

In Utrecht zal Hunting for Hedonia worden vertoond op 26 november. In samenwerking met Bibliotheek Neude en Studium Generale Universiteit Utrecht is ook hier een satellieteditie van InScience gerealiseerd.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.