InScience Film Festival

InScience op zomerfestivals

Deze zomer is InScience op verschillende festivals te vinden met juniorprogramma’s en workshops. Zo leren kinderen bijvoorbeeld hoe ze prachtige stop-motion filmpjes maken over wetenschappelijke processen en helpen we onze buitenaardse vriend ET om weer snel de weg naar huis te vinden. 

Kwaku festival

Deze zomer staat InScience op Kwaku festival, een multicultureel festival in het Nelson Mandela-park in Amsterdam Zuid-Oost. Zowel in de weekends van 13 & 14 juli als 3 & 4 augustus is InScience van de partij. Hier doe je niet alleen mee aan de workshops, maar geniet je ook van een prachtig filmprogramma en praat je mee over plastic in de natuur, robots in de toekomst en babyhagedissen. 

Zwarte Cross

Op 19, 20 & 21 juli staat InScience ook op Zwarte Cross, het grootste betaalde muziekfestival van Nederland, met spetterende workshops voor kinderen.

Het juniorprogramma van InScience is er speciaal voor alle jonge, nieuwsgierige onderzoekers. Tijdens het festival, maar ook door het jaar heen organiseren we allerlei activiteiten rondom film en wetenschap voor kinderen vanaf 8 jaar. Heb je interesse om samen te werken? Mail dan naar educatie@insciencefestival.nl.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.