InScience Film Festival

InScience 2020 officieel gestart

Vandaag om 20:00 uur gaat InScience 2020 offcieel van start! De openingsfilm Spaceship Earth zal het begin van een van de grootste wetenschapsfilmfestivals van Europa inluiden. Tickets zijn vandaag al vanaf 10:00 uur te koop, wees er dus snel bij!

Opening met burgemeester Bruls

Burgemeester van Nijmegen Hubert Bruls opent het festival met een welkomswoord, waarna de documentaire Spaceship Earth je meeneemt door de ontwikkeling van het bizarre project van Biosphere 2. Wetenschapper Joost van Haren en wetenschapsjournalist Anne van Kessel sluiten de film af met een gesprek. Tickets voor het openingsprogramma zijn €6,- en kun je vanaf het online platform aanschaffen. Let op: doe dit vóór 20:00 uur vanavond. De film start namelijk stipt om 20:00 uur!

Gemist? Geen paniek. We zenden de film op zaterdag 14 november om 20:00 nog eens uit!

Films bekijken?

Alle tickets zijn aan te schaffen via het online platform. Lees hier hoe je dat doet. De films zijn te bekijken vanaf 20:00 uur vanavond. Om te kijken maak je een account aan en koop je tickets voor je favoriete films. Ben je van plan meer dan drie films te kijken? Doe het lekker voordelig en ga voor de passe-partout: hiermee heb je voor slechts €20,- toegang tot het hele filmaanbod! Waar wacht je dus nog op?

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.