InScience Film Festival

Inschrijving voor InVision 2024 geopend

Met InVision biedt filmfestival InScience een voedingsbodem voor creatief talent dat over de grenzen van eigen disciplines werkt, in de vorm van een industry-dag vol workshops, masterclasses en vele netwerkmomenten op vrijdag 15 maart. De dag wordt afgetrapt door David en Jessie Peterson, de linguïsten die talen bedachten voor grote filmproducties als Dune, Game of Thrones en Elemental.

InVision is het industry programma van InScience dat filmmakers (beginnend en gevorderd), visuele verhalenvertellers, producenten, kunstacademiestudenten, onderzoekers, wetenschappers, ontwikkelaars en wetenschapscommunicatoren bij elkaar brengt om interdisciplinaire uitwisseling te stimuleren. Het programma biedt vele netwerkmogelijkheden, interessante workshops en masterclasses – zoals de masterclass van filmmaker Martin Dohrn en de workshop over het werken met AI tijdens het schrijven van een script.

Door het diverse programma en de netwerkmomenten biedt InVision een plek voor nieuwe projecten en is InScience een voedingsbodem voor creatief talent dat over de grenzen van eigen disciplines werkt.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.