InScience Film Festival

Filmcatalogus van InScience nu online

De Filmcatalogus van InScience International Science Film Festival is vanaf nu online in te zien op onze website. De filmcatalogus van InScience biedt een uitgebreide selectie van alle wetenschapsfilms van alle festivaledities.

Wie het filmaanbod van vier jaar InScience nog eens wilt terug zien, kan voortaan terecht op onze filmcatalogus: een gloednieuwe pagina met ruim 200 films. De filmcatalogus is gelanceerd met het doel zowel professionals als het publiek inzicht te geven in het filmarchief van InScience.

Films van onder andere Ridley Scott van The Martian (2015), Christopher Nolan van Interstellar (2014), Werner Herzog van Lo and Behold (2016) en Damien Chazelle van First Man (2018) zijn terug te vinden in de catalogus. En voor de echte klassiekers, Stanley Kubrick van 2001: A Space Odyssey (1968), Fritz Lang van Frau im Mond (1929), evenals Steven Spielberg met Minority Report (2002) en Spike Jonze met Her (2013).

Kleinere, maar noemenswaardige films: Oscar nominee Kim Nguyen met The Empire of Scents (2014), Michael Alemereyda van Experimenter (2015) en Oscar nominee Cristian Frei met Sleepless in New York (2014).

De catalogus wordt ieder jaar aangevuld. Achtergrondinformatie is online beschikbaar. Neem voor filmadvies, het aanvragen van een film of achtergrondformatie contact op via entry@insciencefestival.nl.

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.