InScience Film Festival

InScience Strippenkaart

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om een InScience Strippenkaart aan te schaffen. Afhankelijk van de strippenkaart kan jij hiermee naar 3 of 5 films voor een voordelig tarief. De InScience Strippenkaart is te koop als 3 strippenkaart voor €29,- en als 5 strippenkaart voor €45,-. Een losse film kost dit jaar €12,50, dus wil je meerdere films zien, dan ben je met de strippenkaart voordelig uit.

Hoe werkt de InScience Strippenkaart?

De InScience Strippenkaart koop via onze website. Je kunt hier kiezen voor een 3 of 5 strippenkaart. Je wordt doorverwezen naar de ticketshop waar je in kunt loggen met je account. Heb je nog geen account? Dan kan je deze aanmaken. Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor een specifieke strippenkaart dan wordt je doorverwezen naar de betaalomgeving. Wanneer je betaling in goede orde is ontvangen, wordt de strippenkaart automatisch gekoppeld aan jouw account.

Zodra het filmprogramma op 15 februari online komt, kan jij direct met jouw account tickets reserveren voor films naar keuze. Je kiest eerst de film die wilt reserveren, waarna je in de ticketshop de mogelijkheid hebt om met jouw strippenkaart een €0,- ticket aan te schaffen. Afhankelijk van jouw strippenkaart kun je dit dus bij 3 of 5 films toepassen. Let op: zorg wel dat je ingelogd bent met de account waarmee je ook jouw strippenkaart hebt gekocht.

Strippenkaarten kopen

Via onderstaande links koop je jouw Strippenkaart voor InScience Film Festival 2024:

3 Strippenkaart

5 Strippenkaart

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.