InScience Film Festival

Hoger Onderwijs

Studenten leren tijdens hun opleiding een kritische houding aan te nemen. Klopt alles wat je ziet en leest? Uit welke bron komt de informatie die je krijgt? Hoe zit dat met (bewegende) beelden en film? Om deze houding verder te stimuleren en handvatten te bieden bij de verdere carrière van studenten, biedt InScience speciaal voor het vervolgonderwijs boeiende programma’s die aansluiten bij de beroepspraktijk. De programma’s bestaan uit een filmvoorstelling met verdiepend programma. 

Filmaanbod & aanmelden

Het is mogelijk om een speciaal programma voor studenten samen te stellen. InScience sluit met de filmkeuze aan bij het beroepsperspectief van de bezoekende studenten. Naar aanleiding van de film gaan de studenten met elkaar en een wetenschapper in debat. Zo werkt InScience samen met de opleiding Life Sciences van de HAN en komen studenten naar InScience voor een onderdeel van hun colleges ethiek. Naar aanleiding van een film waarin meerdere ethische kwesties naar voren komen, wordt de koppeling met hun opleiding gelegd. Zo zoekt InScience altijd naar aansluiting bij het curriculum van de studenten, zodat een bezoek aan ons festival een integraal onderdeel is van het onderwijs. Heb je interesse om ook met jouw studenten het festival te bezoeken? Vul het formulier in en we kijken samen naar een passend onderwijsprogramma.

Schrijf je studenten vast in voor het onderwijsprogramma van 14 t/m 17 maart 2023.

De onderwijsprogramma’s van InScience vinden plaats van dinsdag 14 t/m vrijdag 17 maart. Andere data in overleg mogelijk.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.