InScience Film Festival

Friends with Benefits

Steun InScience en word Friends with Benefits! Tijdens InScience ontmoeten internationale topwetenschappers, filmmakers en publiek elkaar om de nieuwste inzichten te delen die de wereld van morgen vormgeven. Om deze ontmoetingsplek te behouden en verder te laten groeien, hebben wij de steun nodig van onze Friends with Benefits.

Word nu onze Friend with Benefits!

Wie ben jij?

Jij bent, net als wij, iemand die gelooft dat wetenschap voor iedereen is. Jij gelooft in de kracht van film, reflectie en dialoog en om aan de hand daarvan de maatschappij te laten bewegen. Als Friend with Benefits zorg jij er voor slechts € 36 per jaar voor dat we de beste wetenschapsfilms kunnen vieren, het podium voor reflectie en debat kunnen faciliteren en scholieren kunnen prikkelen en stimuleren met filmeducatie. Als je student of medewerker bent van de HAN of RU betaal je het eerste jaar slechts € 18.

Wat zijn de Benefits?

Als onze vriend geniet je natuurlijk van Benefits! Waaronder:

  • Toegang tot de voorverkoop
  • Altijd korting op onze filmtickets
  • Een uitnodiging voor de speciale Friends with Benefits-vertoning tijdens het festival waarbij je één introducé gratis mee mag nemen
  • De festivaltas met een persoonlijke festivalpas. Met deze pas kun je filmtickets met korting kopen aan de kassa van LUX. Je kunt je tas gedurende het festival ophalen bij de gastenbalie
  • De Friends with Benefits-nieuwsbrief waardoor je als eerste op de hoogte gesteld wordt van o.a. het filmprogramma, onze jaarlijkse campagne en natuurlijk de voorverkoop

Meer informatie? Stuur dan een mailtje naar friends@insciencefestival.nl.

Veelgestelde vragen

Wie zijn de Friends with Benefits?

Friends with Benefits zijn mensen die InScience een warm hart toedragen. Zij ondersteunen het festival door een jaarlijkse bijdrage van € 36. Als je student of medewerker bent van de HAN of RU betaal je het eerste jaar slechts € 18.

Wat zijn de Benefits?

Door je maandelijkse bijdrage of eenmalige donatie geniet je het hele jaar door van onze Benefits. Je krijgt toegang tot de voorverkoop, altijd korting op filmtickets van het festival, een festivaltas met persoonlijke festivalpas en je ontvangt onze Friends with Benefits- nieuwsbrief. Tot slot wordt je uitgenodigd voor de speciale Friends with Benefits-vertoning tijdens het festival waarbij je één introducé gratis mee mag nemen.

Hoe word ik Friends with Benefits?

Je kunt Friends with Benefits worden door het online Vriendenformulier in te vullen.

Daarna krijg je meer informatie over de vervolgstappen.

Ik wil liever geen automatische incasso. Kan ik ook een eenmalige donatie doen?

Ja, dat kan! De link voor een eenmalige donatie komt binnenkort online.

Waarom moet ik een InScience Filmchief account aanmaken?

Je lidmaatschap is gekoppeld aan onze database Filmchief. Hiermee kunnen wij onder andere een persoonlijke festivalpas voor jou maken waarmee je korting krijgt tot alle filmvertoningen. Het is daarom belangrijk om wijzigingen van gegevens aan ons door te geven via friends@insciencefestival.nl of zelf te wijzigen in jouw account.

Ik heb mijn e-mailadres onlangs gewijzigd. Moet ik dit aan jullie doorgeven?

Ja, graag! Je lidmaatschap is gekoppeld aan het e-mailadres dat je gebruikt hebt voor het maken van je InScience Filmchief account. Wijzig daarom het e-mailadres van je InScience Filmchief account óf geef de wijziging via friends@insciencefestival.nl aan ons door zodat wij jou nog steeds kunnen bereiken.

Ik heb een nieuw InScience Filmchief account aangemaakt. Moet ik dit aan jullie doorgeven?

Ja, je lidmaatschap is gekoppeld aan het InScience Filmchief account waarmee je je hebt aangemeld als Friends with Benefits. Dit is tevens hetzelfde account waarmee wij jouw persoonlijke festivalpas maken zodat jij korting krijgt op alle filmtickets.

Moet ik het lidmaatschap ieder jaar vernieuwen?

Nee, wanneer je de machtiging tot automatische incasso hebt gegeven, hoef je dit niet ieder jaar te vernieuwen. Als je een eenmalige donatie hebt gedaan, moet je dit wél doen.

Wat is de opzegtermijn van het lidmaatschap?

We vragen je om voor minimaal 12 maanden Friends with Benefits te worden. Daarna kun je maandelijks je lidmaatschap opzeggen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar friends@insciencefestival.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.