InScience Film Festival

We zoeken leden voor de InScience Student Jury

Wil jij onderdeel uitmaken van de Student Jury tijdens de zevende editie van het InScience – International Science Film Festival Nijmegen? Je kunt je vanaf nu aanmelden!

Hou je van wetenschap, kunst en film?  Én laat jij graag je kritische mening horen? Grijp je kans en meld je aan voor de Student Jury van InScience! Samen met andere studenten van MBO,HBO en universiteiten uit heel Nederland krijg jij de kans om een filmfestival van binnenuit mee te maken, heel veel films te kijken en de Student Jury Award t.w.v. €500 uit te reiken!

Wat jij krijgt

Tijdens het vijfdaagse festival kijk je niet alleen films, maar ontmoeten je ook filmmakers en andere filmprofessionals. Als lid van de Student Jury bekijk en beoordeel je een selectie van het filmprogramma van InScience 2021. Uit deze selectie kies je samen met de andere juryleden welke filmmaker de beste wetenschapsfilm van 2021 heeft gemaakt en dus de Student Jury Award verdient.

Wat wij zoeken  

  • Je bent een student aan een MBO,HBO of universiteit;
  • Je hebt interesse in film en (alle soorten) wetenschap;
  • Je bent nieuwsgierig, gemotiveerd en hebt een kritisch oog;   
  • Je bent beschikbaar tijdens het festival van 10 t/m 14 november 2021 (zowel de hele dag als de avond).

Meld je aan

Enthousiast? Meld je dan nu aan voor de Student Jury van InScience 2021 door het onderstaande formulier in te vullen!  Je hebt tot 14 september om je in te schrijven.  

Heb je nog vragen? Mail dan naar educatie@insciencefestival.nl   

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.