InScience Film Festival

InScience zoekt leden voor de InScience Student Jury

Met het thema ‘Lust for Life’ belooft de zevende editie van het InScience- International Science Film Festival Nijmegen, van 10 t/m 14 november 2021 weer een prachtig event te worden! Wil jij hieraan bijdragen? We zijn nog op zoek naar leden voor de Student Jury. Over een paar dagen sluit de inschrijving, meld je nu aan!

Hou je van wetenschap, kunst en film?  Laat jij graag je (kritische) mening horen? Dan is de Student Jury van InScience ideaal voor jou! Samen met andere studenten van MBO,HBO en universiteiten uit heel Nederland krijg jij de kans om een filmfestival van alle kanten mee te maken, heel veel films te kijken én de Student Jury Award t.w.v. €500 uit te reiken!

Wat jij krijgt

Tijdens het vijfdaagse festival bekijken jullie niet alleen films, maar ontmoeten jullie ook filmmakers en andere filmprofessionals. Als lid van de Student Jury bekijk en beoordeel je een selectie van het filmprogramma van InScience 2021. Uit deze selectie kiezen jij en je mede- juryleden samen welke filmmaker de beste wetenschapsfilm van 2021 heeft gemaakt en dus de Student Jury Award verdient!

Wat wij zoeken  

  • Je bent een student aan een MBO,HBO of universiteit;
  • Je hebt interesse in film en (alle soorten) wetenschap;
  • Je spreekt Engels (wel zo fijn in de communicatie met internationale mede- juryleden);
  • Je bent nieuwsgierig, gemotiveerd en hebt een kritisch oog;   
  • Je bent beschikbaar tijdens het festival van 10 t/m 14 november 2021 (zowel de hele dag als de avond).

Impressie Student Jury 2020 

Meld je aan

Enthousiast? Meld je dan nu aan voor de Student Jury van InScience 2021 door het onderstaande formulier in te vullen!  Je hebt tot 14 september om je in te schrijven.  

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar Peter Gudde: peter@insciencefestival.nl   

Bekijk ook

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.