InScience Film Festival

Vrijwilligers

InScience is hét wetenschapsfilmfestival dat jaarlijks plaatsvindt in november. Om het festival tot een succes te maken is er een enthousiaste groep vrijwilligers nodig die het vaste team voor, tijdens en na het festival ondersteunt. Help jij mee?

“Ik vond het hartstikke leuk, gezellig en dankbaar en kom graag weer helpen!”

Vrijwilligen bij InScience

InScience is hét wetenschapsfilmfestival dat jaarlijks plaatsvindt in november. Vijf dagen lang duiken we in de wereld van wetenschap en kunst. Om het festival tot een succes te maken is er een enthousiaste groep vrijwilligers nodig die het vaste team voor, tijdens en na het festival ondersteunt.

Wat vragen wij

Je draait minstens 2 diensten tijdens de bouw, breek of het festival zelf. Een dienst duurt ongeveer tussen de 4 en 6 uur en je hebt een gezonde dosis enthousiasme. De verschillende functieomschrijvingen vind je hier. Staat een functie niet meer in het aanmeldformulier, dan is deze al gevuld.

Wat bieden wij

Gratis toegang tot het (film-)programma. Het enige, echte InScience T-shirt. Een plek om achter de schermen van een internationaal festival mee te kunnen kijken. Alle ruimte om nieuwe mensen te leren kennen.

Meld je aan

Lijkt het jou leuk om een festival van de andere kant mee te maken? Wil je de kans niet missen om onderdeel te zijn van InScience? Meld je dan nu al aan als vrijwilliger via het aanmeldformulier. Heb je vragen en/of opmerkingen, mail dan naar vrijwilligers@insciencefestival.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.