International
science
film festival
Nijmegen

Vijfde editie 06 t/m 10
nov 2019
Nijmegen

LUX_Awards_Almicheal_Fraay-4 (1)

Student juryleden gezocht

De zoektocht naar dé studentenjury van InScience 2018 is weer gestart! Heb jij een kritische mening over film en ben je geïnteresseerd in wetenschap? Word jurylid van InScience en bepaal mee welke wetenschapsfilm wordt bekroond met de InScience Student Jury Award 2018.

wat ga je doen?

Samen met vijf andere studenten maak je deel uit van de Student Jury. Tijdens het festival volg je een speciale route zodat je een brede selectie aan films kijkt uit het jaarprogramma. Daarna ga je in beraad met je medejuryleden en kiezen jullie de winnaar. Op de laatste dag van het festival reiken jullie daadwerkelijk de prijs uit aan de makers van de winnende film.

Een jurylid van vorig jaar zei: ‘Het is een hele gave ervaring én uitdaging om je vijf dagen lang onder te dompelen in wetenschapsfilms en met je mede juryleden te discussiëren en de films te beoordelen.’ Je maakt het festival dus op een unieke manier mee maar leert ook om je mening beter te verwoorden en uiteindelijk te presenteren tijdens de awardshow.

wat krijg je?

  • De kans om de nieuwste en beste wetenschapsfilms te zien.
  • Een kijkje achter de schermen bij de organisatie van een filmfestival.
  • Een verdiepende workshop door een ervaringsdeskundige en goede begeleiding.
  • Een passe-partout voor het festival en een InScience t-shirt.
  • De kans om je netwerk te verbreden.

aanmelden

Sta je ingeschreven bij een Universiteit, HBO- of MBO-opleiding in Gelderland? Kun je een gefundeerde mening vormen en schuw je discussies niet? Ben je enthousiast over wetenschap, kunst en film en beschikbaar van 7 tot en met 11 november? Meld je dan voor 30 september aan via het aanmeldformulier of info@insciencefestival.nl