International
science
film festival
Nijmegen

Vierde editie 07 t/m 11
nov 2018
Nijmegen

Max Cooper Emergence Digital Artwork Gold

Max Cooper – The Science Behind Emergence

De Britse technoproducer en wetenschapper Max Cooper opent de derde editie van InScience met zijn multimediashow ‘Emergence’ in Doornroosje op 8 november. De dag erna, op 9 november, presenteert Cooper ‘The Science Behind Emergence’ in een unieke festivallezing in LUX.

Emergence is het verhaal over het universum, de realiteit en de schoonheid van ons bestaan, van primitieve natuurlijke vormen tot machines en kapitalisme, en dat alles door de ogen van Max Cooper. Maandenlang werkte Cooper samen met diverse visuele artiesten, muzikanten en wetenschappers, aan ‘Emergence’. Met een doctoraat in computational biology deelt Cooper zijn fascinatie voor natuurkundige wetten, geometrische vormen en de visualisering van wetenschap met publiek.

Laat je meevoeren door tijd en ruimte in de audiovisuele show en maak kennis met de wetenschapper die schuilgaat achter deze technoheld!

Programma

Het concert van Max Cooper vindt op woensdagavond 8 november plaats in Doornroosje. Zijn lezing vindt plaats in LUX op donderdag 9 november om 21:00 uur. Tickets voor het concert zijn verkrijgbaar via www.doornroosje.nl.

koop hier je tickets

Tickets voor de lezing van Max Cooper op donderdag 9 november koop je hier. De ticketprijs is €7,50 en voor studenten geldt €2,50 korting.