International
science
film festival
Nijmegen

Vierde editie 07 t/m 11
nov 2018
Nijmegen

klein_InScience17 – Donderdag 9 november – juniorvoorstellingen – (c)Jimmy Israel-6

docentenbijeenkomst | Kunstmatige intelligentie in het onderwijs

InScience organiseert in 2018 samen met Bibliotheek Gelderland Zuid en MeetUp024 een docentenbijeenkomst. Op donderdag 8 november vanaf 17:00 zijn docenten welkom in Bibliotheek de Mariënburg voor een bijeenkomst over het festivalthema Kunstmatige Intelligentie.

Diverse sprekers zetten je aan het denken, er is aandacht voor Kunstmatige intelligentie in het onderwijs en je maakt kennis met diverse toepassingen van nieuwe technieken. Ook filosofeer je tijdens een borrel met elkaar over de mogelijkheden van Kunstmatige Intelligentie, zowel binnen als buiten het onderwijs. Wat is er nu al mogelijk met behulp van Kunstmatige intelligentie, hoe ziet onze wereld er over 30 jaar uit en wat wil je jouw leerlingen meegeven om zich staande te kunnen houden in die toekomst? Het volledige programma volgt na de zomer. Voor meer informatie mail naar educatie@insciencefestival.nl.

Aanmelden

Aanmelden voor de docentenbijeenkomst kan via het online formulier dat te vinden is op de website van Bibliotheek Gelderland-Zuid: www.obgz.nl/ishot.